32 26 64 35 kredeni@kredeni.no

Inkasso fra Kredeni - No cure no pay - enkelt og kostnadsfritt å ta i bruk

Vi sørger for enkelhet og oversiktlighet for kreditor og skyldner

Nedenfor presenteres våre tre nettbaserte og sikre tjenester.

Kunderegistering

Vi har gjort det svært enkelt å bli kunde. Trykk på knappen nedenfor, så kommer du til vårt kunderegisteringsskjema. Det fylles ut på mindre enn ett minutt. Så ordner vi resten. Liker du ikke å fylle ut noe, ring oss eller send en mail, så ordner vi det for deg.

Bli kunde

Skyldnerportal

Vi har en egen modul for å håndtere skyldneres kommunikasjon vedrørende et krav. Vi ønsker å gjøre det enkelt for skyldner og sikre at nødvendig opplysninger kommer inn. Skyldnerne skal bli møtt med respekt og forståelse.

Mottatt krav?

Kunde-/kreditorportal

I portalen kan kunden hente ut ulike rapporter og statistikk. Det gis videre oppdatert innsyn i saksbehandlingen, med mulighet for direkte kommunikasjon med saksbehandler. Man gis også oversikt over forfallsliste. Regnskapsførere har flerkundetilgang.

Logg inn

Vi ordner det

For å kunne bli en foretrukken leverandør av inkassotjenester satser Kredeni på å være best på kundeservice. Vår prioritet er selvfølgelig å få inn kundens ubetalte fordringer, øke kundens likviditet og redusere antall tapte fordringer. Vi har likevel fokus på at denne jobben utføres på en måte som oppleves enkel, ryddig og oversiktlig for kundene våre.

Det er flere gode grunner til å velge Kredeni som ditt inkassoselskap

R

Kompetanse og profesjonalitet

Kredeni skal levere kvalifisert bransjekompetanse tilpasset våre kunder og den enkelte sak med profesjonalitet i alle ledd av innfordringen.

R

Ivaretar kundeforhold

I de tilfeller hvor våre kunder har krav mot en forretningsforbindelse, kreves det derfor en særskilt tilpasset inndrivelseprosess. Våre rådgivere benytter tilpassede rutiner.

R

Rådgivning fra advokat

Er det nødvendig å benytte advokat på en inkassosak, vil overgangen skje sømløst. Daglig leder er advokat og yter fortløpende, kostnadsfri, rådgivning på saker.

R

Tilgjengelighet

Våre tjenester er tilgjengelig på web døgnet rundt, hele året. Kunde og skyldner kan også enkelt ta kontakt med en av våre rådgivere på e-post eller telefon.

Det er selvfølgelig flere grunner til å bli kunde hos Kredeni. Ring oss gjerne for en prat, så løser vi dine innfordringsbehov.

Plattformuavhengig

PC/Mac, Nettbrett, smarttelefon

Kontakt oss

Kredeni AS
Engene 18
3015 Drammen

TLF. : 32 26 64 35